Zapomniałeś hasła?
Kliknij tutaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Blemish Balm Snow (30ml)

Opis produktu

Regeneracyjny, specjalny balsam dla skóry tłustej, bezbarwny

Specjalny preparat do pielęgnacji skóry podrażnionej, o rozszerzonych porach i z przebarwieniami. Pantenol i bisabolol pomagają uspokoić podrażnienia i zaczerwienienia oraz zanieczyszczenia, które znikają szybciej. Preparat pozostawia skórę delikatnie matową, z przyjemnym, nietłustym uczuciem.
Bezbarwny balsam pozostawia cerę bez efektu makijażu. Idealny na noc, dla bardzo jasnej skóry i dla mężczyzn.

Główne składniki :

Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Titanium Dioxide, Isopropyl Palmitate, Talc, Propylene Glycol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Cera Alba (Beeswax), Zinc Oxide, Zea Mays (Corn) Germ Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Peg / Ppg-10/1 Dimethicone, Panthenol, Butyropsermum Parkii (Shea Butter), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Dimethicone, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Allantoin, Bisabolol, Sodium Chloride, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Alcohol, Sorbitol, Caprylic / Capric Triglyceride, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol

Blemish Balm Snow (30ml)

Cena: 139.90

Pozostało: 21 szt.

  • Pojemność: 30 ml
  • Artykuł nr: #480-000

Cena zawiera podatek VAT

WSKAZÓWKA: 
Idealny dla bardzo jasnej skóry oraz dla mężczyzn - brak efektu makijażu!

x

Zadaj pytanie o Blemish Balm Snow (30ml)

Powiązane produkty

Blemish Balm Honey Pocket Size (15ml)

89.90 zł

Special Regulating Cream (50ml)

169.90 zł
Promocja

Clear Skin Silver Fluid (50ml)

139.00 zł 168.90 zł

Ta strona używa plików cookies w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.